Spanyolnátha művészeti folyóirat

Kun Marcella

Felkérés

Tisztelt Markovits Teodóra főszerkesztő Úrasszony!

Mint a Vass Tibor által kompilált Spanyolnátha webfolyóirat
(www.hamismas.hu/projektzet/spanyolnatha) kompinálója, ezúton feldobva a labdát, ismerve, tisztelve és szeretve az Ön internacionalista buzgólságát, fitt- és futballjobbpárti, libereális, bolseviktori, para st. párti, szócionyista demókréta elkötelezettségét,

ezúton felkérem, hogy az Ön által főlegszerkesztett Álkárpátráz írói, bírói, partjelzői és partmódhatározói legyenek egy tematikus szám velejéig, erejéig ill. erőtlenségéig a Spanyolnátha 2004. november 7-én, a NOSZFeratu hívó szó jegyében megjelentetni szándékozott, szokásosan tematikus e-klubjának különbejáratú, a szokásosnál azonban különb e-járatú, exkluzív vendégei.

Üvegkoporsójából Lenin őszi éjjeleken kiszökik: NOSZFeratu művésznéven él és szívja vérét a vörös októberi éjszakáknak. NOSZferatu naplójegyzeteinek, forrabordalainak zámbódzs-imitálására ösztönzöm Önöket. Hamismások igen, vérszívmás és lángvörös lódobogás, lobogás semmi szín alatt. A labdaszedők mellett komcsiklók és nagy szeméremkajakok beevezésére is számítok. Az anyagokat a kunmarcella@hamismas.hu címre november 1-jéig várom.

Előre is köszö-nettel:
Kun Marcella